20 Şubat 2013 Çarşamba

Köstebek Pasta


Köstebek Pasta

Keki:
4 yumurta,
1 su bardağı şeker,
1 su bardağı sıvıyağ, 
1 su bardağı un,
4 yemek kaşığı kakao,
1 paket kabartma tozu.

Kreması:
50gr tereyağ,
1 su bardağı şeker,
3/4 su bardağı un,
3/4 lt süt,
1 paket vanilya. Ayrıca 2 adet muz ve damla çikolata.

Keki pişirdikten sonra ikiye kesin( hazır pasta kekleri gibi), kekinizin boyutundan daha küçük olan derin bir kaba kekin bir parçasını yerleştirin. Tas şeklini alsın. Pişirdiğiniz kremayı karıştıra karıştıra soğumasını sağlayın ve muzu doğrayarak kremaya ekleyin. Damla çikolataları da ekleyin. Karışımı kekin içine doldurun ve diğer kek parçasını üzerine kapatın. Fazla gelen kenarları içe doğru çevirin.Kekinizi streçleyip 1 gece dolapta bekletin.Kabınızı ters çevirip pastanızı dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Afiyet olsun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...